Over Koplopers

Onze kleinschalige praktijk in het centrum van Schiedam biedt laagdrempelige psychische en psychotherapeutische hulp aan kinderen, jongeren en hun ouders of gezinnen.

U kunt bij ons terecht wanneer u zich zorgen maakt om de ontwikkeling van uw kind, wanneer u problemen ervaart in de opvoeding of wanneer uw kind zelf last ervaart op het gebied van gedachten, gevoelens en/of gedrag en er behoefte is aan meedenken, begeleiding of behandeling door een professional.

Kijkt u bij ons aanbod voor een uitgebreid overzicht van de problemen waarbij wij hulp kunnen bieden. Naast trainingen en behandelingen, zal u ook zien dat wij intelligentieonderzoek uitvoeren. Ook kunt u op onze website informatie vinden over ons, onze werkwijze, en enkele praktische en financiële zaken.

Wanneer u uw kind wilt aanmelden of u zich afvraagt of wij u en/of uw kind zouden kunnen helpen, kunt u het contactformulier invullen of bellen. In de meeste gevallen zullen we dan een afspraak maken voor een oriënterend gesprek.

Zo'n eerste gesprek is uiteraard kosteloos. We kunnen dan op een vrijblijvende manier met elkaar kennis maken en samen bekijken of wij jullie verder kunnen helpen. Als dat niet het geval is, zullen wij altijd meedenken over waar jullie beter op jullie plek zijn.

Twijfel niet langer en neem contact met ons op. We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten!